+36-1-460-4481

IV. Kárpát-medencei Szakkollégiumi Konferencia – meghívó

A Kárpát-medencei magyar nyári egyetemet az ELTE huszonkettedik alkalommal rendezi meg, amelynek 2011 óta, immár hetedik alkalommal, az ÁJK, a TTK és az IK mellett az Eötvös Collegium intézményes résztvevője. A Collegium programja a Humántudományi szekcióban jelenik meg most is.

https://www.elte.hu/karpat-medencei-nyari-egyetem/felhivas

Idén további karok csatlakoztak a rendezvényhez, ezért – a közös célok mentén – a Humántudományi szekció keretében rendezzük meg a IV. Kárpát-medencei Szakkollégiumi konferenciánkat. A Márton Áron Szakkollégium és az Eötvös Collegium együttműködése alapján a tudományos rendezvényen az EC határon túli testvér-szervezeteinek küldöttei mellett jelen lesznek a fővárosi és vidéki MÁSz előadók, a határon túli doktorandusz szövetségek delegáltjai és az Eötvös-collegisták is.

Az előadásokból az Ingenia Hungarica kötetsorozatunk soron következő IV. kötetét tervezzük kiadni, amely immár a harmadik kötet elvei mentén (http://honlap.eotvos.elte.hu/wp-content/uploads/2017/06/Ingenia_Hungarica_III.pdf) közös MÁSz-EC kiadvány lesz.

A Tisztelt Collegium figyelmébe ajánljuk a konferencia programját és az előadások kivonatát, amelyet a csatolmányban olvashatnak.

Minden egykori és mai collegistát szeretettel várunk!