+36-1-460-4481

IX. „Közel, s Távol” Orientalisztika Konferencia

A „Közel, s Távol” Orientalisztika Konferencia az Eötvös József Collegium Orientalisztika Műhelyének évente megrendezett konferenciája. Az rendezvényt 2009-ben hívta életre a műhely, azóta pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvend, s mára országos szintű konferenciává nőtte ki magát.

A rendezvény célja, hogy az orientalisztikával elhivatottan foglalkozó hallgatóknak lehetőséget biztosítson egy, az érdeklődésük középpontjában álló témában folytatott kutatás eredményeinek bemutatására. Az előadásokból, sokéves hagyományt követve, konferenciakötet megjelentetését tervezzük.

A IX. „Közel, s Távol” Orientalisztika Konferenciára „Változások” témakörben várjuk a jelentkezéseket. kérjük Jelentkezőinket, hogy előadásuk tárgyát igyekezzenek e téma ernyője alatt megválasztani, ugyanakkor minden más kutatási téma bemutatását is örömmel látjuk az orientalisztika témaköréből. A konferencián bármely egyetem bármely szakának hallgatói részt vehetnek. Az előadások időtartama 20 perc, melyet 10 perces vita követ. A jelentkezés határideje 2018. január 14. 23:59.

Jelentkezni kizárólag az innen elérhető űrlap kitöltésével lehet.

További részletekről érdeklődni lehet a kozelstavol@gmail.com e-mail címen.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!